I danas se teško miri sa gubitkom majke: Evo kako u 58. godini izgleda ćerka Silvane Armenulić za koju kažu da je preslikana pevačica (FOTO)

0
905

Kako ste i sami mogli da zaključite danas ćemo da pišemo o tragično nastradaloj pjrvačici Silvani Armenulić, koja je stradala u stra*ičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila 10 oktobra 1976.godine. Pjevačica se tada vraćala sa jednog koncerta, a u autu sa njom bila je i njena sestra Mirjana koja je bila u drugom stanju, te violinista Rade Jašarević, i nažalost ni jedno od njih nije imalo šanse da preživi.

Čak iako je prošlo toliko godina od kako nas je pjevačica napustila, njene pjesme još uvijek žive, i ona je definitivno napravila veliku prekretnicu u jugoslovenskoj narodnoj muzici. Najviše ćemo da je pamtimo po njenim velikim hitovima “Cigane, sviraj, sviraj”, “Rane moje”, “Srce gori jer te voli”, “Sama sam”, ali i velikom hitu “Šta će mi život”, te ostalim brojnim hitovima. Iza nje je ostala kćerka Gordana, koju je ona dobila u braku sa teniserom Radmilom Armenulićem, koja je imala samo 12 godina kada je Silvana nastradala.

Ona se i dan danas teško miri sa činjenicom da njena majka nije živa, a nedavno na godišnjicu pjevačicine sm*ti, oglasila se Gordana koja je napisala sljedeće: “Na današnji dan, pre 46 godina, u 21.30 prestalo je da kuca srce moje mame. Nakupilo se toga za četiri života. Nedostaješ mi. Da me zagrliš. Da osetim tvoj dodir. Da me poljubiš. Da me nasmeješ. Da samo budeš pored mene. Jaka sam, čak i kada mi suze idu niz lice, uvek sam dovoljno hrabra da kažem – dobro sam. Nisam sama jer ti živiš u mom srcu, zauvek u mom srcu. Bože, koliko mi nedostaješ”, napisala je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here