Nives Celzijus je žena koja svojim izgledom ostavlja bez riječi i žena koja ima šta da pokaže a pri tome se toga ni ne stidi. Naime, ova hrvatska starleta ima paklene atribute koji prosto ostavljaju bez daha. Interesantno je da je Nives istovremeno i glumica i književnica i starleta i pjevačica.

Ona je poznata kako na svome instagramu redovno ostavlja fotografije koje su provokativne svoji sadržajem a muškarci jednostavno ne mogu da odole njenom ogromnom poprsju koje baca u trans.
Fanovi doslovno vole kada ova riba u more baaci novu fotkicu na kojoj je pokazala to savršeno tijelo. Voli Nives da bude i znojava te da poslije treninga a sada je ponovo objavila fotkicu koju je uslikala tokom treninga. Nives je pokazala nevjerovatnu elastičnost i gipkost. Ona je objavila fotkicu na kojoj se vidi u zahtjevnoj pozi koja naprosto baca u trans. Da ne duljimo previše pogledajte ovu fotkicu i zahtjevnu pozu i sami procijenite šta je u pitanju. Vjerujemo da će vam se svidjeti.

Inače, Nives je rođena u Zagrebu, u vrijeme Jugoslavije. Njen biološki, otuđeni, otac Spaso Čanković (poznat kao Anej Sam) rođen je u Sanskom Mostu u Bosni i Hercegovini i radi kao pisac u Sloveniji. Njena majka se zove Mira. Njeni roditelji su se rastali pre njenog rođenja. Za vrijeme Domovinskog rata je zlostavljana zbog svog prezimena Ona je izjavila da je silovana u dobi od 16 godina od igrača Dinama iz Zagreba, iako neće otkriti njegovo ime. Živela je u Beogradu nekoliko godina prije povratka u Zagreb, gdje je objavila pjesmu “Na koljena” koja je postala hit.

Nives Celzijus bila je udata za nogometaša Dina Drpića, s kojim ima dvoje djece, Leonea i Taišu. Par je nazvan “David i Victoria Beckham of Baden” u Njemačkoj. Kao gost srpske RTV Pink emisije Ami G Show 22. januara 2009. godine, Celzijus je izjavio da su ona i njen muž imali seks u praznom Stadionu Maksimir, što je izazvalo veliku medijsku pažnju. Iako je prijavljeno da je trudna treći put, Celzijus je negirao te glasine . U oktobru 2009. godine osuđena je od strane Opštinskog krivičnog suda za klevetu, nakon što je u intervjuu za srpski Playboy magazin izjavila da ju je njen otac zlostavljao.

Godine 2008. Celsius i suprug Dino su se pojavljivali širom Evrope u bizarnoj priči. Na odmoru na hrvatskom otoku Krku, njihov sin Leone pogrešno je identificiran kao oteta djevojka iz Velike Britanije Madeleine McCann, koja je posljednji put viđena u Portugalu.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here