H*OS U SRBIJI!- VIDJELI 2 MUŠKARCA KAKO SE DRŽE ZA RUKE I ODLAZE U ŠUMU! -POLICIJA IM KUCNULA NA PROZOR AUTA, A ONDA NEOČEKIVAN PREOKRET

0
168

Priča u današnjem članku nam poakzuje kakve sve nezgode i zgode ispunjavaju policijske dane. Podsjetili smo se žene koja se policija žalila na vampira, a sada i jedne dojave koju su policajci iz Vrnjačke banje dobili prošle godine. Dobili su dojavu da je na mjestu na kojem loklani parovi vole ostati i razmjenjivati nježnosti, osoba koja se sumnjiči da je diler dro ge. U prvi pogled bi ovo jelovalo kao jedan sasvim običan, radni dan ljudi u plavom, da nije bilo objašnjenja osumnjičenog koje je, blaže rečeno, zateklo policajce.

Žnaime, prijava o potencijalno nar ko dileru je bila povod da poliija omete u razmjeni njećnosti parov ekoji to mjesto vole iskoristiti kako bi se osamostalil. Nakon par provjerenih parkiranih auzomobila u kojim nije pronađeno ništa sumnjivo, saznali su da su se dva muškaraca, držeći se za ruke, za’zaputila šumskom stazom. Ostatak teksta možete da pročitate na linku koji je OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here