Sva u zavojima zbog hitne operacije!

Nedavno je u Srbiji bio jedan bitan događaj na kojem se pjevačica prije pojavljivala, ali ovaj put nije došla. Kako mediji saznaju imala je hitnu operaciju.

bekvalac-1

Radi se i Nataši Bekvaalc, koja je prethodnih godina povećala grudi a sada je morala hitno to da ponovi jer su impamnti popustili. Sada su joj obline čvršće i ljepše. Operacija je bila bolna ali bez komplikacija, međutim ona se sada mora oporaviti a već narednih dana će biti spremna za nastupe!

bekvalac-3

Inače ona je jedna od rijetkih zvijezda čije grdui izgledaju kao prirrodne, nisu precviše napumpane, baš taman. Neke zvijezde pretjruju, pa se vidi da je plsatika, dok je kod nje uredu veličina.

Inače ovaj postupak se mora ponoviti odnosno korisgovati s vremena na vrijeme. Bekvalčeva je nedavno bila u Grčkoj na Minkosu, a pred polazak kući je napisala da će bankrotirati. Pitamo se kako je ona iskeširala za remont grudi?

bekvalac-2

Mada i ona zarađuje basnoslovne cifre i važi za jednu od najljepših pjevačica n estradi. Nedavno je procurila vijest da se po po četvrti put udaje i da nije prestala da vjeruje u ljubav. Kaže da bi to za nju bio kraj i da bi sve zgubilo smisao.

Nataša Bekvačlac uskoro i snima nekoliko epizoda o sovom životu po uzoru na Kim Kardašijan. U njenim epizodaam će se naći i njena sestrična Zoi, koja je nedavno kročila na estradu a kojoj treba malo popularnosti. To će iskoriti kako bi ljudi saznali za nju. Uskoro gledate Natašu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here