HITNA REAKCIJA IZ SARAJEVA: Divna vlaškom magijom ZALUĐUJE Bilala, njegovi UPLAŠENI: Vodimo je kod nane Fate!

0
260

U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa nekim novim temama i dešavanjima u rijalitiju Zadruga koji broji sitno do kraja, odnosno kraja šeste i poslednje sezone ovog rijalitija, a veoma zanimljivo će da bude koga će to publika ove godine smatrati da je zaslužio da odnese pobjedu. Do tada, mi ćemo da pišemo o najinteresantnijim situacijama, ono što je svima privuklo pažnju, svakako je situacija vezana za Divnu DNK i Bilala Brajlovića.

Dakle, Divna je priznala svoje simpatije prema Bilalu, a isto to ona je pokušala da opravda tako što je rekla da ona sumnja da nju njen nevjenčani suprug Marko možda vara napolju, i da mu to ne bi bilo prvi put. Marko je podsjećanja radi, nedavno napustio rijaliti, odlukom stručnjaka koji su bili mišljenja da okruženje i sve što se dešava u rijalitiju nikako ne odgovara Marku i njegovom psihičkom stanju, tako da je on izveden, a Divna je ostala sama u rijalitiju da se bori.

Sada se u rijalitiju povela priča o tome da je Divna bacila vradžbine na mladog Sarajliju, i da je upotrijebila vlašku magiju kako bi se on zaljubio u nju. Zbog svega ovoga oglasio se Đenis, koji je Bilalov prijatelj, ali i menadžer koji je rekao sljedeće: “To su jako nezgodne teme koje ponekad mogu imati ozbiljne posledice. Bilal je jak i duhovno i u glavi, tako da su te magije za njega p*čkin dim. Divnu ćemo odvesti kod ove naše nane Fate da joj stravu salije pošto se previše gubi”, rekao je on.

Također zanimljivo je to da je cijela ova priča malo uplašila Filipa Cara, koji je kasnije bio bijesan na svoju djevojku Aleksandru koja se našalila da se i ona bavi sa crnom magijom, pa su sada počele u kući da kruže priče i o Divni ali i Aleksandri. Šta vi kažete na sve ovo? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here