HAOS U BUNDESTAGU Njemci priznali: Bombardovali smo Srbiju i oteli joj Kosovo, sada nas stiže strašna Putinova osveta!

0
693

Poslanik AFD Markus Fronmajer i Gregor Gizi su tokom rapsrave u Bundetagu sasuli istinu u lice cijeloj Njemačkoj. Kako su obojica poručila tokom rasprave o produženju mandata njemačkim vojnicima u sastavu Kfora, dva kršenja međunarodnog prava, bombardovanje SRJ 1999. godine i jednostrano proglašena nezavisnost Kosova su stvorili presedane, čije posljedice se danas vide u Ukrajini.

Russian President Vladimir Putin gives an interview to Rossiya-1 TV channel in Sochi, Russia June 3, 2022. Sputnik/Mikhail Klimentyev/Kremlin via REUTERS ATTENTION EDITORS – THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY.

Fronmajer je poručio da misija Kfora traje predugo, to jeste pune 23. godine, i da je ta teritoriaj visoko korumpirana. Podjsetio je i da je Hašim Tači njegovao odlične veze sa organizovanim kriminalom, a sada je osumnjičen za ratne zločine pred sudom. On je istakao i da su tokom misije Kfora dva događaja bila prekretnica. Prvi, masakr nad Srbima 2004. godine, kada je Kfor samo gledao dok su Albanci pokušavali etničko čišćenje, a drugi je jednostavno proglašenje nezavisnosti.

Sada je on podsjetio da postoji i dalje Rezolucija Savjeta bezbjednosti UN 1244 koja osigurava teritorijalni integritet Srbije. Ostatak pročitajte OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here