Gubio je glavu za njom: Ova plavooka ljepotica je PRVA djevojka Darka Lazića koju je LUDO volio (FOTO)

0
254

U posljednje vrijeme, ogromnu pažnju javnosti privlači ljubavni život popularnog pjevača Darka Lazića i njegove vjerenice Marine Gagić. Naročito nakon svađe između njih, već sedmicama se bruji o njima. Oni koji prate pjevačev rad, znaju da je prije Marine bio u braku sa pjevačicom Anom Sević, sa kojom ima jednu kćerku, Lorenu.

Sa vjerenicom Marinom je dobio sina Alekseja. Malo ko zna da je na početku karijere Darko Lazić mnogo voljeo atraktivnu crnku, izrazito plavih očiju. Mediji su tada pisali da je Darko za njom “izgubio glavu”. Na fotografiji možete pogledati pjevačevu prvu djevojku, čiji identitet i dan danas nije otkriven.

Većina ljudi zna da su se skoro Darko i Marina posvađali, te da je ona navodno otišla od njega. Naime, nakon te drame, oglasila se Marina na svom profilu i potvrdila da su oni još uvijek zajedno. “Nedavno mi je hakovan Instragram profil i neko je obrisao sve naše slike. Nisam znala da se zbog toga spekuliše da nismo zajedno, ali da stavimo tačku, zajedno smo još uvijek”!- rekla je Marina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here