“Mnoge žene griješe kada je moda u pitanju, a posebno kada je riječ o detaljima. Naime, jedan od najvećih modnih grešaka koje žena može uraditi, jeste, da obuće bijeli grudnjak ispod bijele majice. Ukoliko ispod bijele majice obućete i bijeli grudnjak on će se itekako vidjeti, a vjerujemo da vam to nije cilj, jer da jeste, obukli bi crni. Ovo je jedna od najvećih grešaka i to dobro zapamtite!”

Bijeli grudnjak će ispod bijele košulje ili majice uništiti vašu odjevnu kombinaciju, te ćete izgleda mnogo jeftino sa tim potezom. Postavlja se pitanje na koji način to treba izbjeći?

Loading..

“Veoma jednostavno i lako! Vjerovali ili ne, ali ispod bijele pamučne majice je najbolje da obučete crveni grudnjak. Izgleda suludo, zar ne? S obzirom da koža ima crvene podtonove, ovo je idealna kombinacija. Na fotografiji možete vidjeti kako to izgleda. Grudnjak se uopšte ne vidi, iako je crvene boje! Pokušajte već sada ovaj trik kod kuće, a zatim idite napolje jer imate dobitnu kombinaciju.”

“Ukoliko je vaš ten sasvim čist, umjesto crvenog grudnjaka, obucite plavi. Ovo su veoma jednostavni trikovi, a rijetko od koga ih možete čuti.”

“Preporučujemo vam da odmah isporbate i uvidite koja nijansa grudnjaka ide uz vaš ten, kako se nebi vidio ispod bijele majice. S obzirom da većina djevojki prave ovu kardinalnu grešku, savjetujemo vas da podjelite ovaj članak sa njima. Vjerujemo da će im biti od velike pomoći, te da će vam biti zahvalne na tome. Za više postova posjetite našu stranicu na kojoj možete pronaći razne zanimljivosti.”

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here