GORAN IZ TOPOLE PEKAO PRASE NA VASKRS, A ONDA JE KOMŠIJA ZARLUKAO:”CRNI GORANE VIDI DRVO!” POGLEDALI SU I VIDJELI ČUDO! (FOTO)

0
628

U današnjem članku vam donosimo jednu i više nego neobičnu priču koja je nastala iz okoline Topole, kada je Goran Stevanović odlučio da za Vaskrs ipeče prase. Nakon nekog vremena je zajedno sa komšijom na drvetu ugledao vatreni krst, a od prizora koji su zatekli im se sledila krv u žilama.

Ovaj prizor se ukazao na jednom panju kojeg su pripremili da stave vatru, da drži dok se do kraja ne ispeče prase. “Od djeda sam naslijedio pečenje praseta za Vaskrs, a ove godine meso nisam naručivao, već sam odlučio da ga ispečem sam.”

“Međutim, počela je padati kiša pa sam vatru zajedno sa prasetom premjestio uz pomoć komšije u garažu. Nakon toga smo primjetili taj krst, koji je gorio najmanje 5 minuta u panju, a onda je cijelu vatru držao do kraja”- rekao je Goran. Jedna zaista čudna priča koja se ne može čuti tako često, a vjerujemo da je i za Gorana i njegovog komšiju ovo bilo nezaboravno iskustvo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here