Ruke su obično vrlo sklone isušivanju, jer je u njima vrlo malo lojnih žlijezda, a osim toga, koristimo ih gotovo u bilo koje doba dana, i na radnom mjestu i kod kuće. Ipak, ne treba zanemariti brigu o svojim rukama, koje su zasigurno ukras naših tijela. U današnjem članku donosimo vam jedan recept koji će vam pomoći da se riješite suhoće i pukotina na koži, što može dovesti do bolnih čireva, ali i grubih ruku, kovrčavih očiju, ispucalih peta, ružnih krivih noktiju.

Sastojci koji su vam potrebni za pripremu ove smjese i recepta su ljekarnički glicerin ili glicerol i medicinski alkohol (70%). U ljekarni ćete naći oba sastojka i nisu skupi, tako da ne morate trošiti novac koji biste inače bacili na razne lijekove koji imaju isti, ako ne i slabiji učinak od ovog recepta.

Oba sastojka pomiješat ćete u omjeru 1: 1, a zatim ćete je smjesom utrljati u kritična područja tijela, bilo da se radi o koži ruku, nogu ili pete. Tretman morate ponavljati svakodnevno ujutro i navečer kako bi rezultati bili vidljivi što je prije moguće.

Potrebno je samo desetak dana nakon čega će vaša koža opet postati ružičasta, nježna i meka, a nokti će imati lijep sjaj koji ste čak zaboravili da je to moguće. Svi oni koji su koristili ovu smjesu nisu se pokajali, a ne košta vas ništa pokušati i u svakom slučaju podijelite svoja iskustva s nama ispod članka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here