Jedna od najpoznatijih Cecinih pjesama jeste i “Pustite me da ga vidim” iz davne 1990. godine, a zbog ove balade publika na svim koncertima doslovno roni suze. Ali ono što je malo poznato jeste to kome je Ceca zaista posvetila ovaj hit. Mada se već godinama unazad priča da je pjesma posvećena Arkanu, istina je da su ove riječi upućene jednom drugom čovjeku.

Kako se tada pričalo, Ceca i Vladan navodno su bili i vjereni, a do raskida je došlo zbog Lukićevog odlaska u armiju. Ceca je svojevremeno u intervjuima govorila kako voli ovu pjesmu, jer je autobiografska.

Loading..

Inače, Lukićeva kćerka Sara imal je vjenčanje u subotu, a na slavlju joj je pjevala upravo Ceca. Ono što je zanimljivo jeste to da se Ceca upravo tada ponovo osvrnula na svoju vezu sa Lukićem.

“Ja sam došla ovamo preko veze od jedno 30 godina, kada smo se Vlada i ja upoznali, on je znao na vrijeme sa kim treba sa se zabavlja, sa pjevačicom. Šalim se malo, Sara je željela da ja pjevam danas. Vidim da ste odlično raspoloženi”, prokomentarisala je Ceca.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here