Srbijanska premijerka Ana Brnabić već je 9 godina u kontaktu s dr. Milicom Đurđić.

Regija već dva dana govori o očekivanjima svoje obitelji.

Naime, prošle godine posjetili su kliniku za ambulantnu oplodnju u Nizozemskoj kako bi ih informirali o mogućnostima koje su im dostupne. Oboje su imali maksimalnu potporu svojih obitelji i prijatelja, što im je svakako bilo važno.

Kako saznaje “Gloria”, podvrgnuta je oplodnji dr. Milice Đurđić, koja se nije pojavila s Annom Brnabić u javnosti zbog njenog drugog uvjeta u posljednjih nekoliko mjeseci.

Loading..

Prema časopisu Gloria u Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetsku rezonancu, gdje je Milica inače zaposlena, nedavno je počela s trudnoćom.

“Premijer Brnabić ostaje u stavu da javno ne govori o svojim privatnim stvarima koje se događaju. U svakom slučaju, hvala vam svima na tome što ste uživali “, kazali su za magazin Gloria u kabinetu premijera kada su pozvani da čestitaju premijeru i njezinom donatoru.

Postoje tvrdnje da će, iako nisu otkrile spol djeteta, djetetu dati tradicionalno ime. Tako se tvrdi da, ako je to muško dijete, nosi ime Milan, a ako je žensko dijete onda MILENA

Jeste li vi upratili ovih dana ovo, šta vi mislite o tome što Ana Brnabić želi da postane roditelj, možete li nam nešto reći o tome?! Kažite svoje mišljenje, nama ono mnogo znači i ostavite nam komentare, ući ćemo u diskusiju zajedno s vama kao i uvijek do sad

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here