Karleuša ima definitivno upecatljiv nacin oblacenja, a tek da je vidite prije! Sramota!Jelena Karleuša je uvijek imala nekako cudan nacin oblacenja. Pocetkom svoje akrjere nije baš imala ukusa ni stila. Oblacila je šta joj dode pod ruku kako bi izgledala što atraktvijije. Sa povecanjem njenog posla, rastao je i novac, pa ona tako dovela izgled do savršenstva. Ona ima taj neki specificni stajling.

Njerna frizura se tokom godina nije puno mijenjala. Imala je tri “osnovne” frizure “konjski rep”, na paž, i ono kada potpuno pusti kosu odnosno periku.

j6

Nedavno je ošišala kosu, ali je na snimanje emisije Zbezde Granda došla sa paž frizurom. Ona stalno mijenja, pa ni ona sama ne zna više šta je zapravo njena prava kosa. Nije samo kosu mijenjala nego i vrstu odjece. Iako je  pocetkom karijere nosila kratke kombinacije, i daanas to nosi ali ali je vidno skuplje i elegantnije.

j5

Daans se nosi sa stilom. Tako je zta svoj rodendan obukla bijelu haljinicu, a za Nikin i Atinin rošendan obukla bijelo odijelo odnosno sako i pantalone.

Ona definitivno izgleda kao prava diva. I više joj stoje sadašnje kombinacije nego prije. Nedavno je ona postavila na stori poredenje: Stavila je sa lijeve strane svoju sliku iz prošlosti na kojoj izgleda mlade ali svako bi perepoznao njenu facu, i tu je sa dugim konjskim repom.

j1

Na drugoj fotografijji je u cenoj kombinaciji, sa cvikama i izgleda dosta skuplje, rekli bismo kao milion dolara. Ona diva, tako je zovu, a najviše zbog stila oblacenja, i ponašanaj koje ej specificno.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here