U CENTRU SKANDALA SE NAŠLA JK KADA SU NJENE EKSPLICITNE FOTKE, SNIMCI ALI I PORUKE UGLEDALE SVJETLOST DANA POSLIJE PREPISKE KOJU JE IMALA SA OGNJENOM VRANJEŠOM.

Iako je pjevačica sve demantovala; Ognjen tvrdi da je to u pitanju dokaz njihove dvogodišnje veze.

Nije mnogo zalazila u detalje glumica Eva Ras, njoj je bilo postavljeno pitanje o najaktuelnijoj temi sa estrade, a ona je istakla kako je sve to privatna stvar.

Potom je rekla odakle obraza ljudima da napadnu jednu ženu koja je kao i svaka druga, ne poznaje niti jednu ženu koja nije varala, kada je neko debeo, niko ga ne napada jer jede prekomjerno. Kad neko ima libido veliki, tada je ku*va, to je njena privatna stvar, kazala je Eva.

Loading..

Evi je bilo 18 godina kad je došla u Beograd sa željom da studira slikarstvo, ali je nije dobila, pa je upisala dramaturgiju i glumu na Akademiji za kazalište, film i televiziju. Diplomirala je 1963. u klasi Mate Miloševića.

Kad je tridesetih godina počela objavljivati ​​romane, kako bi spriječila tračeve o amaterskom pisanju književnosti, upisala se u dramaturgiju na FDU.

Privatni život

Rođena je kao Eva Maria Balas Wagner 1.1.1941. u Subotici. Podrijetlom je iz Mađarske, a živio je u Subotici do 18. godine. Njezin otac bio je Robert Wagner i majka Margine Balash. Razvili su se prije Evina rođenja. Bila je udana za Radomira Stevića Rašu i imala kćer.

Iako se uspjeh pratio na poslovnom planu, Eva je doživljavala vlastite tragedije i nikada se nije oporavila. Prvi od njih je iznenadna smrt supruga od srčanog udara 1982. godine. Eva je ostala vjerna Radomiru Stević Raši i godinama nakon njegove smrti, govoreći da njezina ljubav ne može prestati jer je umro. Još jedna tragedija je smrt njezine kćeri Crown Ras. Godine 1993. Kruna je umro u 24. godini života u Parizu pod nejasnim okolnostima.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here