EKSKLUZIVNI PAPARACO! CRNE NAOČARE I OTEČENOG LICA: U jeku skandala uhvaćena Vesna Đogani! Evo gdje je bila i šta je RADILA

0
291

Nakon što je ekipa “Paparaco Lov” snimila Đoleta Đoganija u trenurku kada je bio u aferi sa ženom koja novodno boli njegove poslove, mediji su uslikali njegovu suprugu Vesnu Đogani. Ona se do sada nije oglašavala na ovu temu, a sada je uhvaćena dok je vraćala kćerku iz škole.

Ona je na sebi imala crne naočare, i lice joj je bilo vidno otećeno, a nije htjela da da nikakve izjave. Pozvala je obezbjeđenje nakon što je ugledala da je mediji fotografišu, a ostaje da vidimo kako će se ovo sve na kraju odvit.

Đoletova prva supruga Slađa, je rekla da je čula da postoji snimak njegovog navodnog nevjerstva, ali da nema namjeru da ga komentariše. “Javili su mi da su ga navodno vidjeli i snimili sa drugom ženom, ali ja to svojim očima nisam vidjela. Smatram da svako posjeduje pravo da radi šta želi sa svojim životom i da za svoje postupke nosi konsekvence”- saopštila je Slađa Delibašić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here