Ana Nikolić u posljednje vrijeme ima probleme sa viškom kilograma. Naime ona nikako da se izbori sa tim, pa je došlo do toga da koristi tablete za mršavljenje.

Ali nedavno je sve iznenadila kada ej objavila fotografiju iz teretane, gdje se vidi  kakvo je tijelo. Napisala je da je to životni stil, a posliej je objavila još jednu fotografiju gdje se iza vide boce s pićem. Napisal je da li ste pozadi.

Ana Nikolić ne samo da ovoim iznenđauje, nego mnogim drugim izjavama. Ona je počela da se deblja tokom pšoroda, i od tada su joj svi govorili kako bi trebala da smrša. Međutim ona nije mogla, pa je vjerovatno počela da pada zbog toga u depresiju.

Ana Nikolić je bila udata za Rastu i sa njim ima kćerkicu Taru. Oni su se odlučili razvesti jer nisu mogli više da budu zajendo u braku,. Nakojn svega uspjeli su se dogovoriti oko kćerke.

Ana je navodno našla drugoga.

Ono što je zanmljivo jeste da je ona počela da mrša nakon razvoda sa Rastom. Da li želi da ga učini ljubomornnim.?

Inače svi su se čudli otkud ona sa njim kada je mogla da nađe nekoga boljeg na estradi, ali ljubav e ne bira. Ipak njihova romansa nije potrajala dugo. Iz braka i ljubavi je došlo i dijete, ali nažalost brak nije potrajao.

Kako kažu, bolje dobar razvod nego loš brak. A na estradi je tako, mora se imati dosta razumjevanja da bi slavni parovi mogli da uspiju.

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here