Svi zadrugari su ovih dana imali tako mnogo razloga za slavlje, pa su rođendnanske čestitke pristigale i za Lunu Đogani, koja je  sa svim zadrzgarima proslavila svoj 22. rođendan. Dobila je mnogo poklona, a po svemu što je stiglosvi su  primjetili koliko je roditelji i najbliži prijatelji podržavaju u svemu što radi .

Ona je bila veoma raspoložena, ali u jednom trenu njeno ponašanje se otelo kontroli, zbog čega je ponovo oko sebe širila negativnu energiju, a to je Slobu dovelo do ludila. Oni su se tokom noći posvađali, a svađa je bila toliko burna i nervirala je skoro sve prisutne.

Nakon što su im se glave malo ohladile, oni su  porazgovarali o svemu, a Sloba  je odlučio da digne ruke od svega i zaključio je kako joj neće više pridikovati o njenom ponašanju.

“Rekao sam da od sada više neću da ti govorim šta i kako treba da radiš i da se ponašaš. Tvoje raspoloženje je dovelo  do ove svađe. Imala si juče savršen dan, a onda  je došlo do preokreta gdje se mi onako povađamo. Šta god da hoćeš ti radi, ja neću da ti dajem savete ili da ti punim glavu” – rekao joj je Sloba.
Ali ja želim da mi ti daješ savjete – rekla je Luna.

“Neću da bude da ja tebe sad okrećem, ali indirektno  to i misliš. Pričaš kako sam ti ja s*ebao veče. Pričaš samo uvijek onako kako tebi odgovara, uvijek. 400.000 puta bio  sam u pravu. Dobila si čestitke koje nikad niko nije dobio, a onda si se smorila oko neke gluposti . Ne zanima me šta je to u tvojoj glavi, nego kako si izgledala kada  is e uzrujala, trebala si da se pogledaš u ogledalo” – pridikovao je Sloba.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here