Prije deset godina Amerikanka Natali Sulman je rodila osmorke, što je za Ameriku bilo nevjerovatno jer se to desilo samo jednom. Sve bebe su rođene žive. Njen ljekar, dr. Kamrava, usadio je 12 embriona u njenu maternicu, zbog čega je kasnije i izgubio licencu, jer u praksi se presađuju samo od dva do tri embriona.

Imena njenih osmorki su: Noa, Malija, Isaja, Narija, Džona, Makai, Džosaja i Džeremaja.

Natalie, koja je u to vrijeme bila razvedena, imala je šestero djece koja su živjela sa njom. Odlučila je da se bori za svojih 14-oro mališana. Planirala je da se vrati u školu i sama finansijski da obezbjedi svoju djecu, bez ikakve pomoći javnosti.

“Kada završim školu znam da ću moći sve da im omogućim i obezbjedim. Kada bih samo sjedila i gledala televizor, ne radeći ništa da obezbjedim bolju budućnost svojoj djeci, smatrala bih to sebičnim”, rekla je.

Kako bi ostvarila finansijsku dobit, nekoliko puta se pojavljivala u javnosti, čak je potpisala ugovor o sopstvenom reality showu. Nažalost, emisija nikada nije snimljena. Natali sada živi u maloj kući sa tri spavaće sobe, blizu Los Anđelesa sa četranestero djece.

Nedavno su njene osmorke proslavile svoj osmi rođendan i čini se da su fino napredovali.

Oni svoje vrijeme provode u vrtićum a ono što jedu su kolači i veganske pice.

Imati dijete je uvijek veliki izazov, ona ima četernaestero. Vjerujemo da joj je sad puno lakše kako su dijeca malo odrasla i postala samostalnija i odgovornije.
A da ne pominjemo to da više nema potrebe za mijenjanjem pelena.

Sve u svemu, drago nam je da njoj i njenoj porodici ide dobro i da svi odrastaju u zdravoj i sretnoj okolini.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here