Jedan od najgledanijih reality programa u našoj regiji je, u svakom slučaju, rijaliti Zadruge, a ono u čemu se svi slažu jest da sada nekako živimo u određeno doba, pa je to postalo sastavni dio našeg svakodnevnog života. Međutim, ono što je sve brinulo proteklih dana nakon ovakvih programa jest da se nešto događa s najmlađim sudionikom rijalitija Zadruge, malim Željkom, sinom Miljane Kulić.

Naime, Željko je vakcinu vjerojatno primio prije 4 do 5 dana, a Miljana se uplašila jer je primijetila da kasni i da mu je promašio nos. Zamolila je produkciju da ga što prije odvede liječniku, što su i učinili, pa su izveli dijete i odveli u Niš. Dejan je komentirao da su cjepiva inače toliko loša kod beba da se nikad ne zna kako će dijete reagirati.

U nastavku vam donosimo video isječak cijele ove situacije kako biste i vi imali priliku vidjeti kako je sve izgledalo. Evo o čemu se radi i zašto su kasnije svi razgovarali o tome.

Nadamo se da će sa Željkom biti sve u redu što prije, i voljeli bismo čuti imate li komentare na nedavna zbivanja u ovom rijalitiju koja još uvijek prate tisuće ljudi širom naše regije. Hvala vam što ste i dalje s nama i što nas pratite, kao i naše najave, iz dana u dan!

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here