DOK MRKO VODI BITKU SA ŽIVOTOM- Ana Bekuta pokazala koliko PATI, ZAPJEVALA OVU PJESMU! SRAMOTA… Cecina kćerka sve snimila! (VIDEO)

0
351

Milutin Mrkonjić Mrko jedan je od najpoznatijih i ujedno i najpoštenijih političara u Srbiji. On je počasni predsjednik stranke SPS-a, a sve je to zaslužio svojim dugogodišnjim radom i trudom. Kada pronađe slobodnog vremena, voli da se provede i da popije i pojede uz muziku.

 

To se na njegovoj liniji nije dalo nikada primjetiti, ali kada je zadnjih dana vadio nalaze, situacija nije bila tako dobra. On je zbog srčanih problema završio u bolnici, u potrebno je da mu se ugradi stent,a pored srčanih tegoba se dodatno komplikuje situacija cijelokupnog zdravstvenog stanja.

Javnosti je poznato da se anastasija Ražnatović voli provoditi, pa se često okuplja sa prijateljima i izlazi po klubovima. Cecina nasljednica je objavila par video klipova na svom Instagram storiju gdje se vidi da joj Ana pjeva na uho. Ako niste znali, Ana Bekuta je supruga od Milutina koji trenutno vodi najveću bitku i priključen je na vještačka pluća.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here