Radmila Manojlovic Gazi  estradom, a sada je objavila nešto na cemu joj mnogi zavide. Manojloviceva je jaca nego prije. Ona je nedavno snimila pjesmu sa Emirom Ðulovicem pod nazivom svadba, a sada gazi novim stazama. Naime njen spot je zaradio mnogo pregleda na You Tube kanalu pa se ona time pohvalila na storiju. “Svadba” je pjesma koja je mnoge zaintrigirala i podsjecca na one stare pjesme. Mnogi su se oduševili i pjesmom i spotom. Inace Rada nije bila oduijek popularna.

Rezultat slika za rada

Ona je naime kao mlada izgubiola majku, sa 19 godina. Tada joj je otac bio najveca podrška, kao i sestra.

Rezultat slika za rada

Rada je pocela da kuje svoj talenat i danas je ona jedna od najpoznatijih zvijezda. Ona broji mnoge hitove a ne smunjamo da ce ih biti još. Trenutno je u vezi sa poznatim pjevacem Harisom Berkovicem. Oni su skladan par pa cak i lice mnogo. Pricalo se da Haris i ona mnogo lice, u šta se možemo uvjeriti ako im vidimo fotografije. Manojlovicka je prije bila sa mnogima, ali nekako je privlcae mladi muškarci.

Rezultat slika za rada

Prije je bila u vezi sa Milanom Stankovicem, a za njega se pricalo da ga privlaci isti spol. Mešutim jako je zanimljivo da su i Rada i Milan sada na vrhuncu svoje akrijere, da su nekako u isto vrijeme napravili pravi bum. Nisu upsjeli opstati kao par ali možda su još uvijek poslovno u kontaktu, zar ne?Šta vi mislite o Radinoj karijeri?Dali je ona danas zaslužno tamo gdje jeste ili je to zbog kratkih haljinica i šarma?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here