Milion puta se pokazalo da novac i bogatstvo nisu dovoljni da bi se imalo dovoljno sreće u životu i da bi se imalo dovoljno ljubavi, jer dosta često novac i slava sa sobom nose više nevolja nego zadovoljstva, a pritisak javnosti je za mnoge slavne ličnosti je jednostavno neizdrživ

Znamo na stotine priča o slavnim ličnostima ovisnicima o raznim porocima, kao i priče o pojedinim članovima porodica slavnih ličnosti, posebno djeca, koji se nisu znali na pravi način nositi sa slavom svojih roditelja, pa su često znali skrenuti na pogrešan pravac.

Bivšu bračni par Brus Vilis i Demi Mur mada su nakon razvoda ostali u korektnim i priajteljskim odnosima, ipak nisu mogli da do kraja usreće svoje tri kćerke koje su im stvorile velike probleme u njihovim životima.

Pa je tako njihova najstarija kćerka Ramer imala velikih problema i dugo se borila sa alkoholizmom, ali mediji prenose da je već više od pola godine trijezna, a i sama je na društvenim mrežama objavila kako nikada u životu nije bila ponosnija na sebe

Njihova druga kćerka Skaut se pohvalila kako već više od godinu dana funkcionira bez ikakve hemije u sebi i bez hvatanja krivina te da svakoga novoga dana pomalo upoznaje najbolju verziju sebe.

A na kraju se na društvenim mrežama oglasila i najmlađa kćerka ovoga nekadašnjeg holivudskog para Talula, koja je objavila svoju fotografiju iz nekih svojih lošijih dana, a na fotografiji u jednoj ruci drži konzervu sa pivom dok joj je u drugoj cigareta.

Priznala je da je bila na samome pragu anoreksije, jer je bila totalno pothranjena i da je imala velike bolove, mada su joj, kako je rekla, najveći bolovi bili na duši. Priznala je da nije uopšte cijenila sebe, i da je zato što je smatrala da nije dovoljno dobra, kažnjavala svoje tijelo, tako da se jedva, uz veliku pomoć porodice i prijatelja spasila od anoreksije i alkoholizma.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here