Jamilee Weaver odlučila je posao frizer prepustiti svom dugogodišnjem dečku, čisto zbog male promjene a i frizerski zahvat i nije bio baš nešto komplikovan, tako da nije imala puno šta za izgubiti.

21-godišnjakinja iz Halifaxa u Yorkshireu dala je svom 20-godišnjem dečku upute što učiniti, ali stvari nisu išle po planu. Rekla je:

Upravo sam se preselio u novi kraj, tako da nisam znala gdje ću sjeći kosu koja mi je duga, pa sam znala da moram nešto učiniti. Samo sam željela šiške pa sam odlučila ostaviti ga momku dok nisam našla dobrog frizera. Ovo je prvi put da sam mu to ikada dozvolila, djelovao je pun samopouzdanja i činilo se da zna što radi, pa sam mu vjerovala.

Uzeo je električnu britvicu i počeo je šišati. Rekla mu je točno što treba učiniti i pustila ga je da završi cijeli posao.  Nakon što je završio, pogledao me i rekao da mu je žao. Potrčala sam do kupaonice, pogledao se u ogledalo i shvatio da me je upropastio.

Srećom za Frances, Amileus je šaljiv, pa je pronašla smiješnu stranu ovoga i rekla da je naučila lekciju.

– Prvo sam poludila, a onda sam se počela smijati. Dečko se osjećao stvarno krivim i žao mi je što sam mu to dopustila, ali na kraju dana će kosa rasti. Ne bih preporučila drugim djevojkama da prijeđu u ruke dečka, osim ako nije profesionalni frizer. Dobro sam se nasmijala i teško je ne vidjeti smiješnu stranu ovoga.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here