DIVA NARODNE MUZIKE DIGLA SRBIJU NA NOGE! “Ne mogu ni ja više da šutim, znate li šta je MENI OTAC RADIO sa 10 godina?” Nakon ovih riječi ništa više neće BITI ISTO!(FOTO)

0
312

Jedna od najpoznatijih vijesti nedavno je bilo hapšenje Mike Aleksića, koji je bio optužen za silo vanja svojih štićenica, koje su kod njega godinama dlazile na časove glume. Milena Radulović je prva progovorila koja je prvo iskustvo sa njim imala sa samo 17 godina.

Bilo je dosta nagađanja tokom cijelog procesa ispitivanja Mike Aleksića, pa je isto tako došla vijest da je on zbog opake bolesti morao da ukloni prostatu, tako da faktički nije mogao da ima spolne odnose, tako da se i dalje ne zna kako će sudstvo reagovati na sve ovo. Mnoge poznate ličnosti su se oglasile povodom svega ovoga i mnogi su stali na stranu mlade glumice.

Nedavno se oglasila i poznata pjevačica Snežana Đurišić, koja je rekla da ne treba praviti ražanj dok je u šumi zec. Rekla je nešto slično Evi RAs, a to je da je prvo potrebno dokazati ko je krvi, a tek nakon toga optuživati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here