Atif i Vasvija Tatlić javnost su osvojili pričom o njihovoj ljubavi i svojim iskrenim emocijama.

Toplinu riječi i ljubav koja se vidi u očima vitalnih, sretnih i punih života Atifa i Vasvije nemoguće je opisati riječima, a njih dvoje odlučili su pred kamerama ispričati svoju priču i opisati kako stvari stoje u njihovom braku.

Vasvija navodi kroz smijeh da je ona njega poljubila prva. Danas kad je, nažalost, u brakovima mnogo više razdora nego što postoji zajednička riječ, ovaj bračni par ulijeva nadu da ima ljubavi, da će je i dalje biti, samo je potrebno znati kako da se rasporedi.

Vasvija se prisjeća dana kad su se njih dvoje upoznali i zaljubili.. u to vrijeme nije znala ko je. Kad ga je vidjela prvi put, raspitivala se o njemu i kako veli, uzeli su se vrlo brzo. Ni Atif ne može da zaboravi dan kad su se njih dvoje upoznali i vjenčali se već poslije tri dana.

Ovaj simpatični dedo tvrdi i danas da ona ništa neće skuhati što on ne voli, a ona dodaje da radi sve za njega i da kuha i bori se da sve bude dobro.

Video možete pogledati ispod i zasigurno će vam zagrijati srce. I ako ne vjerujete kojim slučajem da ljubav postoji, predlažemo da ovaj video pogledate i nema sumnje u to da ćete zaključiti poslije toga da je za ljubav, osim dvoje, potrebno malo i da ona puno više može da traje nego što to mislite…

Snimak možete pogledati u prilogu ispod.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here