DEČKO MI JE PRIZNAO DA MAŠTA O MOJOJ SESTRI A ONDA JE URADIO NEŠTO SKANDALOZNO: Ovo niko ne bi poželeo da mu se desi (FOTO)

0
207

Priča koju vam danas donosimo je nešto što baš i ne možemo da kažemo da čujemo često ili tako nešto, a radi se o jednoj ispovijesti jedne djevojke koja je u najmanju ruku šokirala i iznenadila sve. Riječ je o jednoj Britanki koja je u svojoj intimnoj ispovijesti rekla da je ona bila u potpunom šoku nakon što je čula priznanje od njenog dečka, a rekla je kako su nju njegove riječi u potpunosti uništile.

Naime, radi se o tome da je ona već osam mjeseci u vezi i vjerovala je da oni imaju jaku ljubav, misleći da je ta veza bila sve ozbiljnija. Međutim, ona nije mogla ni da zamisli jeste to da je njoj njen dečko priznao kako on mašta o tome da ima intimne odnose sa njenom rođenom sestrom, ali to nije sve, jer postoji još nešto što je ona saznala pored toga. Tako je ona napisala na samom početku: “Prvo je oklevao i videla sam da mu je neprijatno, ali ja sam insistirala da sa mnom podeli svoje maštarije. Očekivala sam da želi da vodimo ljubav na otvorenom ili da eksperimentišemo u krevetu, ali usledilo je nešto što zaista nisam očekivala. Priznao mi je da mašta da bude intiman sa mojom rođenom sestrom. Bila sam potpuno šokirana, nisam mogla ni reč da izustim, samo sam zanemela dok mi se kosa podigla na glavi”, napisala je ona pa je nastavila:

“Dok sam ja zapanjena pokušavala da se saberem on je besramno pričao kako je moja sestra izuzetno zgodna i kako ga privlači. Čak me je pitao da li bi ona pristala da bude intimna s njim. Nisam mogla da verujem šta govori. Na kraju sam mu rekla da ću ga zauvek ostaviti ako ikad bude imao se*s sa mojom sestrom”, piše ova očajna djevojka. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here