Neke ljubavi su jednostavno suđene ,a tako je i sa ovo dvoje ljudi Džoen i Adam Edemom koji oboje imaju 31 godine i dolaze iz engleskog grada Plimuta. Njih dvoje su zajedno išli u osnovu školu a onda su poslije škole jednostavno zaboravili jedno na drugo.

Prvoga dana škole su ih smjestili da sjede zajedno, a to ja na neki način odredilo i njihovu daljnju sudbinu, jer je Džoen svo vrijeme osnovne škole bila zaljubljena u Adama, ali kada su upisali srednje škole nekako su izgubili kontakt.

Ponovo su se sreli tek 2013 godine, na proslavi mature, a tada su imali po 25 godina i od tada su opet nerazdvojni. Džoen priznaje da ga je pratila na društvenim mrežama prije toga, i da ga je nekoliko puta vidjela u gradu, ali da nikada nije imala dovoljno hrabrosti da mu priđe, i da se uvijek bilo zalomilo da kada je on bez djevojke da ona ima dečka ili obratno.

Loading..

Džoen je priznala da kada su se konačno sreli na godišnjici mature da je bila pomalo i razočarana jer je Adam na zabavu došao sa jednom djevojkom koja je išla sa njima u razrede, ali nakon dva mjeseca je na društvenim mrežama objavio kako je opet slobodan, te je ona konačno skupila hrabrosti i poslala mu svoj broj i smatra da je to najbolja odluka koju je napravila u životu jer se pokazalo da je on njena srodna duša i ad su sa zajedničkog učenja tablice množenja došli do toga da su sada par koji je nerazdvojan 6 godina

Džoen priznaje da jun je posebno oduševila mama njenoga dragoga , jer kada joj je Adam rekao ko je ona, Adamova majka je odmah povadila sve stare fotografije iz škole, tako da se Džoen rasplakala kada je sve to ponovo vidjela i bilo je po njoj super gledati sa svojim budućem mužem njihove zajedničke slike iz škole.

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here