Deca su dovoljno odrasla! Zorana i Gordan Kičić otputovali na romantično putovanje, pogledajte fotografije sa plaže

0
192

Gordan Kičić je u skladnom braku sa suprugom Zoranom već 16 godina, a njihova ljubav je obogaćena prisustvom njihovih kćerki, Sofije i Lea, koje su školarke i nevjerovatno liče na svoju mamu. Kako je septembar počeo i djevojke imaju školske obaveze, Zorana i Gordan su uspjeli da ukradu posljednje dane ljeta samo za sebe uz pomoć brižnih baka i deka.Bračni par je očigledno odlučio da iskoristi vrijeme za romantičan i zaslužen odmor.

Glumac Gordan je podijelio fotografiju sa plaže na svom „Instagram“ profilu uz jednostavan opis “muž, žena i more”, pokazujući time svoju sreću i opuštenost tokom zajedničkog vremena koje su proveli na obali.Romantično putovanje u dvoje je još jedan način na koji Zorana i Gordan njeguju svoj brak, koji je očigledno i dalje prepun ljubavi kao prvog dana. Očuvanje romantike i zajedničkih trenutaka u braku može doprinijeti održavanju bliskosti i sreće između partnera.Glumac je otkrio ključnu tajnu sretnog braka, ističući da ljubav, poštovanje i razumjevanje predstavljaju ključ uspjeha dobrog braka. Smatra da ne postoji univerzalan odgovor koji važi za sve, već da je svaki odnos jedinstven i zahtjeva kontinuiranu komunikaciju kako unutar kuće, tako i van nje.

Po njegovom mišljenju, razgovor je ključan u održavanju zdravog odnosa, a takođe naglašava važnost suočavanja sa svim izazovima koji se pojave u braku ili vezi.Zorana i Gordan su u braku već deceniju ipo i imaju dvije kćerke, Sofiju i Leu. Par je poznat po tome što često njeguje svoju privatnost i rijetko dijeli detalje iz svog porodičnog života sa javnošću. Ipak, povremeno se pojave vijesti i informacije koje otkrivaju djelić njihovog skladnog porodičnog života.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here