Dok su je vozači gledali, čekajući da se na semaforu upali zeleno svjetlo, djevojka im je priredila spektakl.

Tviteraši dijele ovu snimku diljem Balkana, a navodi se da je snimljena u Banjoj Luci, a društvene mreže blistaju jer jedna djevojka pokazuje da uživa u kiši, tako da je praktički ta snimka sada postala viralna. Djevojčica je veselo i veselo kišila dok je čekala semafor, a zatim prešla ulicu plešući kad se upali zeleno svjetlo.

– Život je lijep, bravo mali! – muškarac je napisao u opisu ispod, koji je podijelio putem Twittera, a komentatori širom Balkana pišu da ih je oduševilo. Tako smo danima komentari poput carice naručivali, nije važno gdje ste, već kako se osjećate, ne znam gdje je i tko je, ali poboljšala mi je dan.

Doduše, u nastavku se nalaze suprotni komentari u kojima se tviteraši i drugi korisnici društvenih medija pitaju što djevojka želi.

Ima poslovicu, onu lijepu: Tko poludi u mladoj dobi, cijeli život prolazi u radosti i sreći.

Zamislite stanje uma većine nas koji pišemo komentare o djevojci koja nije poput 99 posto nas, zlih i zlih .. kojima je stalo do pravila koja nameće društvo. Bravo! Ono što ja nisam takav cijeli život, dobro tko god da ste vi – piše jedan korisnik u komentarima.

Video zapis koji vam je priložen ostavljamo na gledanju, a sigurni smo da će i on uljepšati vaš dan. Biste li se usudili plesati u javnosti naizgled bez razloga?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here