GOSTUJUĆI U EMISIJI AMI G SHOW, POPULARNI FOLK PJEVAČ DARKO LAZIĆ KOJI JE POBIJEDIO NEKADA DAVNO NA ZVEZDAMA GRANDA JE ISPRIČAO DA SU ON I NJEGOVA NOVA ZARUČNICA MARINA GAGIĆ SMISLILI IME ZA NJIHOVOG NASLJEDNIKA.

Nekoliko imena u opticaju su imali, on je za to da se dijete zove Aleksej, zaista lijepo ime, složili su se s tim i Darko i Marina, htio je da se dijete zove Strahinja, ali su na kraju odlučili da to bude ime Aleksej, koje je inače jako lijepo i zvučno ime.

Aleksej Lazić će biti, kazao je Darko u emisiji.

A četiri mjeseca nakon što se dogodila ona nesreća gdje je ostao jedva živ, Darko Lazić se vratio na to mjesto prisjećajući se prošlosti

Evo šta je Darko povodom toga izjavio Prošao sam jednom, ali me jeza neka uhvatila i ja Sad sam prvi put za emisiju otišao na mjesto gdje sam imao nesreće, da vidim gdje sam ja to sletio i šta se to tamo izdešavalo. Sada, dok sam ja izlazio iz automobila, prošla je jeza kroz mene i kroz cijelo moje tijelo. Nije ni malo svejedno, ali bitno je da je živa moja ova velika glava, nasmijao se Darko. Ničeg se ne sjećam, tek se sjećam poslije 15 dana u bolnici kad sam bio jer sam dobio amneziju na sve što se desilo.

Darko Lazić se razvodi od Ane Sević, ali je problem nastao u tome što se ne mogu dogovoriti oko nekih privatnih stvari, kome će šta pripasti i koliko

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here