Dosta se spekulisalo o tome da li Darko Lazić želi drugo dijete iako je nedavno dobio sa Marinom sina Alekseja.

Sve je izjavom i intimnim odnosima nasmijao popularni folker. Rekao je da nema svakodnevno.

A potom je pitao novinara emisije Exluziva, da li on njemu liči ko ima svakodneno ses? Ne može, slomio bi kuk da ima svaki dan to.

Nažalost, nekoliko godina nakon što je Darko osvojio Zvezde Grandaa, njegov deda Živko je preminuo, ali Darkova baka Milka još je živa i još uvijek s velikim ponosom i velikom radošću prima svaku vijest o Darkovim uspjesima.

Po povratku iz Nizozemske, točnije nakon završetka osnovnog obrazovanja, Darko Lazić završio je tečaj frizerstva, na što je izuzetno ponosan jer “imati zanat u rukama” znači da nikada nećete postati nemoćni da zaradite novac za sebe i svoje obitelj.

Međutim, kako je vrlo rano napravio uspješnu i izuzetno stabilnu glazbenu karijeru, Darko Lazić se nikada nije posvetio profesiji frizera.

Osim ljubavi prema glazbi, točnije ljubavi prema pjevanju, Darko Lazić od davnina ima veliku ljubav prema motociklima i hvali se da ima svu opremu za moderni i dobro opremljeni motociklista.

Da je Darkova ljubav prema motociklima velika, svjedoči i činjenica da su prije nekoliko godina on i njegov dobar prijatelj iz djetinjstva čak napravili i četvero motocikl. Quad motor kojeg su napravili Darko Lazić i njegov prijatelj u garaži može razviti brzinu od 80km / h, a u njegovu izgradnju uloženo je čak 1.000 eura.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here