Danica Maksimović otkrila detalje ODNOSA sa sinom: “Plakala sam, bio je jako STROG prema meni”

0
132

Danica Maksimović jedna je od naših najpoznatijih glumica, čija karijera traje i nekoliko decenija, a koja je na veoma zavidnom nivou, i suvišno ju je i komentarisati. Naime, Danica sada igra glavnu ulogu u mjuziklu “Jenki rouz”, a ono što je zanimljivo jeste to da je reditelj njen sin Miloš Lolić za kojeg ona kaže da je izuzetno strog prema njoj.

Poznata glumica je upravo o tome govorila, i o tome kako ona mora da sluša svog sina kada je ovaj projekat u pitanju, a otkrila je i to da li je saradnja u rodbinskim odnosima teža ili ne. Pa je tako ona rekla sljedeće: “Bilo mi je teško. Prvo podeliti ulogu majke i glumice je pre svega kompleksno, a pošto se mi odlično znamo, ima neka začkoljica koja je mene mučila. On je to prevazišao time što je rekao kad dolazimo na probu zvaću te Danice, zvaćeš me Miloše, i tako je i bilo”, rekla je ona pa je dodala:

“Bio je jako strog prema meni. Plakala sam i odustajala nekoliko puta, prema meni je bio najstroži. U početku to nisam mogla da poprimim. Hteo je time da mi poruči da nisam ispred svih, i da sam ja samo Danica Maksimović, glumica koja igra ulogu”, kaže glumica, koja je govorila i o tome koliko njoj teško pada što njen sin Miloš živi u inostranstvu. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here