“ČOVEČANSTVO NAS LAŽE”: ISPOVEST DOKTORKE KOJA SE VRATILA IZ MRTVIH: Evo šta tvrdi da je videla na “DRUGOJ STRANI”!

0
1141

Danas vam donosimo priču o jednoj veoma neobičnoj situaciji koja se desila prošle godine, i to koja se odnosi na jednu doktoricu koja se zove Kejsi Preston koja je iz Sakramenta, a koja je prošle godine preminula. Naime, ona je svoj slučaj oživljavanja i vraćanja iz mrtvih vidjela s obzirom na to da su njene kolege rekle kako je ona oko 40 sekundi provela na drugoj strani.

Naime, jednog dana ona se vraćala kući sa posla i na pješačkom prelazu nju je udario automobil, a ona je od siline udarca udarila glavom od beton i počela je da krv*ri. U roku od nekoliko minuta stigla je Hitna pomoć, te je ona odmah prebačena u bolnicu, a nakon što je sve proplo ona je rekla da se ničega ne sjeća, sve do momenta kada se probudila u bolnici. Iako ne radi u bolnici u kojoj je završila, neke od svojih kolega koji rade tu je znala od ranije, a oni su joj ispričali šta se dogodilo.

Nakon nesreće ona je polako počela da se oporavlja, ali osjećaj da je ona bila van svog tijela i dalje je bio tu, pa je ona tako izjavila sljedeće: “Kako su mi rekli, preminula sam na manje od 60 sekundi u kolima hitne pomoći. Tamo su me reanimirali i bogami, jedva su me vratili. Ono čega se sećam je da sam tada bila na nekom mestu koje se verovatno definiše kao raj ili nešto slično. U svakom slučaju ništa nisam doživela od onog što se priča. Niti sam videla poznata lica iz prošlosti, ljudi kojih nema, niti sam čula muziku, cvrkut ptica, beli brisani prostor i svetlost. Moje iskustvo je potpuno drugačije”, rekla je ona. Vaša mišljenja?

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here