Dugo se nije pričalo o jedinoj kćeri koju je Ceca Ražnatović imala, naime, njezina je jedinica Anastasija Ražnatović otkrila neobičan detalj iz svog privatnog života putem društvene mreže Instagram i iznenadila mnoge obožavatelje, koji u to apsolutno nisu željeli vjerovati. Konkretno, kako je naglasila, da se mačka cijeli život miješa u njen život”, pa čak i ako se dogodi nešto, ona ne može pobjeći. Sada se vjerojatno pitate, kakve  mačke? Ona nije muškarac, budimo nije Veljko, ali ovo je ipak malo čudno, čak i za nju.

“Mačke se doslovno lijepe za mene, Cijeli svoj život “, napisala je Anastasija Ražnatović, dok joj je jedna mačka još ležala na nogama. Ako niste znali, snimljena je u novom stanu na Novom Beogradu, u koji se preselila prije samo nekoliko mjeseci i sada živi sa svojim dečkom. Cecina majka teško je to prihvatila, ali ipak se morala pomiriti s činjenicom da je njezina kćer sada odrasla osoba i da su svi morali ići svojim putem.

Anastazija često putem ove društvene mreže otkriva detalje iz svog osobnog života. S modnim savjetima, glazbom, izlascima, kao i mnogim drugim normalnim stvarima iz njenog života, očito je da je otišla korak dalje i ne namjerava ništa skrivati ​​od svojih obožavatelja.

Anastasija Ražnatović je srpska pop pjevačica i kći poznate srpske folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana. Rođena je 25. maja 1998. u Beogradu, gdje i živi. Otišla je u pop vode, ali malo drugačija od majke, preferira novi zvuk koji ima više pop glazbe.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here