ČISTAČICA NAKON 35 GODINA OTIŠLA U PENZIJU: Šefici ostavila PISMO od kojeg nije mogla DA DOĐE SEBI!

0
644

I danas imamo još jednu u nizu ispovijesti koje možemo da pronađemo na internetu i na društvenim mrežama, ali ova je itekako privukla pažnju javnosti i korisnika, tako da ćemo mi u nastavku da se bavimo sa njom. Ono što zasigurno možemo da kažemo jeste da većina ispovijesti koje imamo priliku da pročitamo se odnosi na ljubavne probleme i jade, kako u vezi, tako isto i u braku.

Međutim, moramo da kažemo da se pored gore navedenih nađu i neke druge jako zanimljive teme, kao što je slučaj sa našom današnjom pričom, a radi se o tome da je jedna žena vjerovali ili ne čak 35 godina provela tako što je ona radila kao čistačica, pa je ona tako nekoliko dana prije odlaska u penziju odlučila svojoj šefici otvoreno da kađe da bi ona prema svojim zaposlenim trebala da se odnosi sa malo više poštovanja. Ova žena htjela je da ostane anonimna, ali je prosto zadivila britansku javnost, a njena objava se društvenim mrežama širila brzinom svjetlosti.

Tako u pismu koje je ona napisala stoji sljedeće: “Pozdrav moje dame, sutra će biti moj zadnji radni dan. Pripremila sam materijale za čišćenje za koleginicu koja će me zameniti. Odlazim nakon što ste se, šefice, odnosili agresivno i okrutno prema meni. To je samo odraz vašeg karaktera. Želim da zapamtite sledeće: U svetu u kojem možete biti bilo ko, budite pristojni”, pisalo je, a onda su uslijedili brojni komentari, koje vi možete kao i ostatak teksta pročitati ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here