Ovaj srpski pjevač je zaista domišljat, nevjerovatno, čega se on dosjetio.

Naime, Nikola Rokvić je bojavio fotografiju koja je izazvala razne pozitivne komentare. Nakon što mu se žena porodila on se dosjeti nečega.

Ona se porodila prije dvije godine, a prije i poslije porođaja su se odulili fotkati. Kada se porodila i kada je sve prošlo, Nikola je odlučio da legne u krevet i da uzme u naručje bebu kao da se on porodio, a njegova je žena stala pored njega odmah nakn prorođaja.

Fanovi su im pisali pozitivne komentare, svi su se oduševili na ovo, jer niko se ovoga nije dosjetio. Kako se vama ovo čini? Šta mislite o svemu ovome? Nikola Rokvić je inače poznati pjevač koji je godinama redao samo hitovine. Posljednjih godina se posvetio porodici ali i dalje je tu i tamo aktivan.

On je poznat i po pjesmi Oprosti mojoj mladosti, to je stari hit koji se i dan danas pjeva. Nikola Rokvić se nije podao modernim trendovima, te pjesme koje snimio u posljednje vrijeme su i dalje u njegovom stilu.

Rezultat slika za nikola rokvic

Njegov otac je Marinko Rokvić koji je također napravio lijepu akrijeru i ima dosta hitova. Jedno vrijeem se pričalo da neko u porodici Rokvić ima vanbračne djece. Bila je priča o tome ko na estradi ima djecu koji nisu ili jesu prihvatili.

Rokvići su poznati po karijeri koja nije dramatična i koju nisu pratili skandali. Inače

Nikola je u posljkednje vrijeme promijenio imidž. Odlučio je da potpuno promjeni frizuru, kao i bradu. Promijenio je i stil oblačenja, pa je sada mnogo moderniji ali i ljepši. Što se tendova tiče u izgledu je to prihvatio ali izgleda u pjesmama nije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here