Jeste li znali da Brena nije Bobinaa prva žena? A evo kako izgleda žena koja mu je bila u srcu prije Lepe Brene.

Naime, Slobodan Boba Živojinović bio je u braku sa Zoricom Nakić, koja danas živi u Americi, sa sinom i kćerkom. Ona i Bob imaju sina Filipa, koji živi s Bobom i Brenom, to jest dok se nije oženio Aleksandrom.

Zorica Nakić je, na kraju krajeva, u vrlo dobrim odnosima s Brenom i Bobom. Bila je na vjenčanju Filipa i Aleksandre i s svima je u dobrim odnosima. Oni čak i praznike provode zajedno. Svi su oni čudna obitelj, ali među njima nema mržnje i netrpeljivosti. Može se vidjeti da imaju zdrave odnose i, kao pojedinci, zadovoljni su sobom, pa čak i s drugima mogu imati korektan odnos.

Lepa Brena je druga žena, ali takva je i njezina pjesma Sretna žena. Ne smeta joj što je druga žena pa se mnogima smeta. On i Lepa Brena već su desetljećima skladan par i svi pomalo zavide cijelom showu.

Nažalost, s obzirom da je Zorica daleko, ne može sasvim provesti vrijeme s unukom, ali vjerojatno je vidi kroz video aplikacije.

Njeni sin Filip i Aleksandra dugo su u braku i po svemu sudeći imaju vrlo skladan brak, a vjerojatno su im Brena i Boba dobar primjer za sve. Nije kao da se nikada nisu svađali, ali vjerojatno znaju prevladati nad nečim.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here