Ceca je bila vidno uznemirena ovim nesretnim događajem…

 

Naime, nedavno je nesretno život izgubio poznati reper Dalibor Andonov Gru, a Ceca je bila na njegovoj sahrani. Ovaj reper je izgubio život tokom vožnje kajta, nekoliko je puta udario od vodu, a poslije su ljekari mogli samo da konstatuju da je izgubio život.

Bila je i njegova sahrana, a Ceca se pjavila. Djelovala je jako tužno i utučeno. Na instagramu je također poslala posljednji pozdrav, napisala je posljednji pozdrav Generacijo. Mnogi su fanovi bili pozitivno iznenađeni jer je Ceca svoj stori posvetila njemu.

Inače njegova supruga je još uvijek u škou, ne može da dođe sebi. Ova j nesretn slučaj se dogodio u Zemenu. Ova vrta aktivnosti zna biti jako opasna, a a i da je se vrši uviđaj kako je do ovoga došlo.

MNogi vole ekstremne sportove i ne misliće pri tom na neke ružne situacije koje ih mogu zadesiti. Ova reper je tako izgubio nažalost život. Ali izzgleda da mu ej bilo tako suđeno. On je bio ljubitelj ovih aktivnosti, ali nažalost ovako se završio njegov život.

Na sahrani ej prisustvovalo dosta nejgovih kolega, kao i poznatih ličnosti, ne samo sa estrade.

Ovaj događaj je potresao cijeli Balkan, jer je on bio relativno mlad, ali nažalost izgubio je život prerano.

Ceca je ovo naravno ispratila storije ali i njoj je žao i ne može da vjeruju da ga više nema. Cijeli Balakn je u suzama, a tek kako je njegovoj supruzi i porodici… Želimo im iskreno saučešće od naše redakcije.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here