Poznata srbijanska pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović već dugi niz godina ima luksuznu vilu na Kipru i na isti odlazi već jako dugo. Naime, pomenutu kućću je svojevremeno kupio njen suprug Arkan.

Jako malo fotografija ima pjevačica gdje se vidi šta ona to zaista posjeduje u ovoj egzortčinoj zemlji ali sada je napravila iznimku. Naime, ona ima kuću u Aja Napi i sad je objavila slike sa Kipra.

Loading..

Naime, pjevačica na Kipar odlazi kako bi se odmorila i napunila baterije. Naime ona je objavila fotografije sa Kipra a društvo su joj pravili njen sestić i sestra a kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku. Naime, zanimljivo je svakako to što mnogi sumnjaju da se na Kipru upravo skriva i njen likvidirani suprug ali nikada nijedan detalj nije potvrđen. Naime, mnogi sumnjaju da je Arakanova likvidacija režirana te da je Kipar Arakanu poslužio kao mjesto gdje se može sakriti. Da li zaista nešto od toga ima, teško je reći ali kako se danas na svijetu događaju mnoge stvar ništa nas ne bi iznenadilo da se Arkan zaista sklonio na Kipar.

Inače treba napomenuti da iz braka sa Arakanom Ceca ima dvoje djece, Veljka i Anastasiju. Veljko se bavi boksom dok je Anastasija polako ali sigurno uplovila u muzičke vode te je mnogi već vide kao legitimnu nasljednicu svoje majke s obzirom da ima zaista fenomenalne muzičke sposobnosti.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here