Ceca je za Hajrudinom patila i kad je upoznala Arkana! Puškom je otjerali od njega, u LOGORU JADAN ZAVRŠIO, evo šta je ostalo od njega…(FOTO)

0
705

Svi mi itekako dobro znamo ko je Ceca, i o njoj se može sve pronaći na internetu. I kada se rodila, i kako je krenula njena uspješna karijera, kako je upoznala Arkana i slično. Međutim, postoji dosta ljudi koji joj zamjera za njene krimi radnje koje je imala sa svojim pokojnim mužem.

Kako se smatra, ona je u tom periodu i stekla najveće bogatstvo, u kojem danas uživa i kojeg ne može potrošiti da ima 2 života. Ono što mnoge zanima kada je ona u pitanju je njen ljubavni život prije Arkana. Jedan od najpoznatijih fudbalera, Vladan Lukiž je bio sa Cecom, ali kada je on otišao u vojsku, ona je počela vezu sa Arkanom.

Međutim, prije Lukića se zabavljala sa bosancem, koji je imao lanac svojih diskoteka u Švicatskoj, gdje su se upravo i upoznali. Ceca je kod njega nekoliko puta i nastupala, i tako se rodila ta velika ljubav. On je bio jedan od najopasnijih momaka u Sarajevu, i Ceca je na to odma pala. Kada je počeo rat završio je u logoru, a vjeruje se da je Ceca platila kako bi izašao i pobjegao u Švicarsku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here