Vijest da je bivša gospođica Dijana Milojković izgubila bitku s teškom bolešću potresla je sve, a također je otežala da se njen bivši dečko posvađa sa sudionikom Stefanom Karićem koji je, čuvši ovu tužnu vijest, na društvenim mrežama podijelio oproštajnu poruku koja nikoga nije uspjela ostaviti ravnodušan. Ovih je dana postao i dio treće sezone Zadruge, a s zadrugarima je razgovarao i o tome kako su se on i Dijana upoznali.

Naime, on je uvijek započeo tu priču s činjenicom da se sve u njihovoj vezi vrtilo oko broja 22. Tetovirao je taj broj, Diana je rođena na taj datum, a upoznali su se tog dana. Kad su se voljeli, ona je već bila bolesna, ali imali su potpuno normalan odnos. Otišli su u kino na prvi susret, a on se sve više zaljubio u nju.

Nažalost, tada se njezino stanje počelo pogoršavati, a njegov najgori dio bio je kad se probudio pored nje tijekom noći pokušavajući vidjeti da li diše. Čuli su se četiri mjeseca prije nego što je preminula, a u to je vrijeme izgledalo kao da je dobro.

Nitko od zadrugara nije mogao ostati ravnodušan na čitavu priču, a Miljana Kulić, koja je cijelo vrijeme plakala slušajući tu tužnu priču, bila je posebno emotivna. Ne sumnjamo da Stefan nije lako sve to ispričao ljudima, jer se sve to događalo relativno nedavno u njegovom životu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here