BRUKA U SRBIJI! RUŠE ŠABANOVU KUĆU U KRČEDINU! Goca se zadužila kod OVOG GASTRABAJTERA! “Vrati pare ili ću sve PORAVNATI SA ZEMLJOM!”

0
187

Goca Šaulić je mnogima pala u očima kada je na Šabanovoj sahrani, napala njegovog sina Roberta, uz prvog braka. Mislila je da je došao da dijel imovinu, i preko medija mu je otvoreno rekla da za njega nema mjesta u Šabanovom testamentu. Upisala je samo svoje troje djece u testament, i niko drugi nema pravo na njegovu ostavštinu.

Ali, Goca je izgleda zaboravila da postoji Cuca, koja je posljednjih deset godina bila z vezi sa Šabanom. Sa njom ima sina, ali to Goca nikada nije htjela da javno prizna. Ali, pored Cuce, Goca ima i drugih problema, a jedan od njih je svakako i njegova kuća u Krčedinu, gdje je Šaban volio da navraća.

Pojavila se opcija da je jedan gastarbajter odlučio da tu napravi hotelski smještaj, i da je prva na piku da se sruši Šabanova vikendica, odnosno kuća. Govore da je kupio pola sela da mu prodaju imanje, ali Goca je težak slučaj, i ko zna, možda mu sve zajedno sa kućom proda.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here