Brenina snajka izgleda da je opet trudna?Aleksandra Prijovic se naako prvog poroda ubrzo vratila na scenu, izgleda da je u najavi druga bebe? Kako?Aleksandra je u braku sa Breninim pastorkom Filipom, sa kojim ima jednog sina Aleksandra, a a kako je krenulo sada ce na red doci i druga beba.Ona se uveliko vratila na scenu i ne planira odmarati. Pocinje sa nastupima, a mala beba je kuci.

Rezultat slika za aleksandra prijovic

Oni su nedavno bili na ljetovanju a sa sobom su poveli i sina, na šta su se mnogi zacudili. Mnogi su ocekivali kako ce ga ostaviti te otici sami na odmor. ali to nije bilo tako. Mnogi zavide na braku Aleksandre i Filipa. Jer oni djeluju kao skladan par, a vjerovatno su se ugledali naBbou i Brenu.

Rezultat slika za aleksandra prijovic

Imaju zavidan brak, bogati su, a nisu se nikada svadali u javnost.Mnogi ne znaju da Brena nije prva Bboina žena. Naime on jhe i prije imao ženu ali se razveo od nje. I sa njom imazapravo sina Filipa. Ona se zove Zorica Nakic. Malo ko je znao ovaj detalj.

Rezultat slika za aleksandra prijovic

Porodica Živojinovic se po svemu sudeci dobiti još jednog clana porodice. Vjerovatno ce Brena i Boba biti jako sretni zbog ovoga, jer sigurno da ocekuju unucica. I Brena ima dva muškarca, kao i Boba, a sada ce izgeda i Filp dobiti i drugog sina. Izgleda da se Balkanske porodice raduju ciše muškoj nego ženskoj djeci iz nekog trazloga. U Alo Analizi se sve otkrilo, saznajte da li že se Filipova supruga Aleksandra poroditi uskoro ili ipak neće

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here