Lijepa Bosanka je proglašena za najljepšu priordnu djevojku a da ti nije ni znala, obavijestili je putem pošte.

Jedan od američkih portala je Sonju Zekić (27) proglasio njljepšom damom. Oni su vidjlei njene fotografije,a to je primjer prirodne ljepote.

sonja-zekic-770

Ona je naime, najljepša djevojka, i amerikanci su bili očarani njenom ljepotom. Kada su je novinari pitali da li joj godi to što su je proglasili za najljepšu damu ona je rekla da joj godi, ali ipak da ono na što je ona ponosna kod sebe odnosi se na njen karakter i to kakva je osoba.

sonj

POnosna je na sebe i smatra da če je ova ovacija otvoriti mnoga vrata u svijetu mode. Pogledajte fotografije i procijenite samo. Nisu džabe amerikanci ovo proglasili lijepim. Djevojka je bez trunke plastike na sebi, ima prelijepu kosu i usne na sebi, a tek tijelo….

U svijetu genetski modifikovane hrane, plastike i vještačkih stvari ona je pravo osvježenje. Inače ona je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu a sada radi u struci.

bosanka-2

Inače ona uopšte nije ni znala za ovu, nego su joj polalai poptom i baše se iznenadila kada je vidjela. Nikada nije ninslutila da će baš oni prepoznati njenu ljepotu,a a nakon objave njen profil je posjećen više hiljada puta. Postala je popularna na društvenim mrežama.

Čudno je to kako kada se najmanje nadate neko vas prepozna, a sve dok se trudite ljudi se groze vašeg uspjeha. Ova djevojka je perspektivna, te će sigurno uspjeti u svijetu mode. Želimo joj mnogo sreće u modnoj karijerui.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here