Bora se oporavlja u bolnici nakon hiruške operacije koja je trajala puna tri sata.

Bora Drljača je prije nekoliko dana hitno primljen u Urgentni centar. Pjevač je u jutarnjim satim operisan, nakon čega je zadržan na odjeljenju Prve hiruške bolnice.

Bora je dan pred operaciju došao u Urgentni centar zbog nesnosnih bolova i tek tada je objavio da je mjesecima krio boelst.

– Intervencija nije bila laka i potrajala je oko tri sata. Srećom, prošla je u najboljem mogućem redu jer se profesor Mirko Kerkez pobrinuo da sve bude profesionalno i bez greške odrađeno. Pored toga, Bora se dobro psihički pripremio za operaciju i slušao je savjete ljekara. On se već neko vrijeme žalio na bolove. Prvo je odbijao da ode na pregled, sve do trenutka dok mu zdravlje ozbiljno nije bilo ugroženo. Kad se javio ljekarima, odmah je odlučeno da bude operisan-rekao je doktor i dodaje da je pjevač samo članovima porodice rekao da je ozbiljno bolestan.

Nakon operacije i narkoze Drljača se probudio.
Njegov doktor mu se obratio i rekao da je sve proteklo kako treba i da pod hitno mora na dijetu.


– ‘Ajde, sve je super sada. Malo ćeš da probušiš i viljušku, ne samo kašiku, i bićeš mi kao nov. Da li je dogovoreno? – rekao je Kerkez, dok je Drljača samo klimnuo glavom i nastavio da spava.

On će u bolnici boraviti semdmicu dana, nakon čega će biti pušten na kućno liječenje. Po savjetu ljekara, moraće da odlazi na terapije, a uz to i striktno će promijeniti ishranu.


Boru je juče posetila koleginica Milena Plavšić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here