Brendon Karpenter ima kćerkicu koja mu je sve u životu. Iako više nije u  braku sa majkom djevojčice, trudi se da bude tu uvijek za nju i da je odgaja najbolje što može.

Jednog dana,bivša žena ga je zamolila da kupi njihovoj kćerkici lijek u apoteci. Kada je Brendon došao kod njih, otvorio je frižider kako  bi ostavio lijek . Kada je vidjeo šta je u njemu, odmah je istrčao napolje i uzeo stvar u svoje ruke. Međutim, uskoro se opet vratio…Ono što je video u frižideru  natjeralo ga je da podijeli svoje mišljenje sa ljudima na Fejsbuku. Njegove riječi su naišle na pozitivne reakcije hiljada ljudi.

Naime, Brendona je šokirao sam prizor kada je vidjeo potpuno prazan frižider. U njemu nije bilo ničeg osim flaše vode. Polica na kojoj stoji  djevojčicina hrana je jedino bila puna, ništa nije nedostajalo, pa ga je taj prizor pomalo rastužio.

,,Moja bivša žena mnogo radi, a poslije posla brine o našem djetetu. Plaća  račune i popravku automobila. Danas sam otišao do prodavnice da kupim sve što joj treba , tako da će ona imati hranu za 2 nedelje. Činjenica da više nismo zajedno ne znači da se nikako ne brinem o njoj i njenim potrebama. Ako je majka mog djeteta dobro,onda sam sigurna da će brinuti o našem djetetu najbolje što može. To mi je mnogo važno. Mnogi od vas misle kako bi trebalo da brinemo samo o djetetu … ali to bi bilo tako nezrelo sa moje strane. Imamo odgovornost za sve aspekte našeg života,” napisao je Brendon na svom profilu .

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here