Bila je učesnica na humanitarnoj modnoj reviji za pomoć Sigurnoj kući. U aprilu 2017. godine je igrala u predstavi “Prah”.

0
152

Pjevačicu Kseniju Pajčin 16. marta 2010. brutalno je ubio njen dečko, maneken Filip Kapisoda, koji se potom ubio. Publika je ostala zapanjena ovom informacijom, a i sada su se pojavile slike i video snimci teško povrijeđene pjevačice.

Od početka je bilo očigledno da se radi o ubistvu i samoubistvu. Prema teoriji zločina, Filip je prvo pucao u Kseniju, koja je otkrivena u hodniku, da bi u sobi pucao sebi u glavu. Razlog za Ksenijino ubistvo ostaje misterija nakon 12 godina, a godinama su se vodile razne kontroverze, a najpopularnija je da je Kapisoda ubio Kseniju iz zavisti, navodi Espresso.

Sada su se oglasili detektiv Braca i profesor Jung koji su do detalja opisali šta se ustvari te kobne noći dogodilo. “Motiv za ovo ubitvo nije ljubomora, nego nešto jako misteriozno i mnogo ozbiljnije. U štampi je iznjeto da je Filip Kapisoda bio dosta ljubomoran, ali, to nije tačno.

Ostatak možete da pročitate OVDJE.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here