Svi je pamtimo kao djevojku sa puno silikona. Naime, ona je prije nekoliko godina uradila mnoge plastične operacije i ugradila nekoiko kubika silikona.

Rado se o Tijani Đuričić, ona je bila učesnica Farme, a poznata je po tome što je ugrafila mnoge silikone i po velikim usnama, kao i po prizoru koji se pmati – ona sa velikim usnama i plavim lećama.

Morate priznati da je izgledala kao čudovištve. U među vremu je shvatila da je ipak to nemoguče, te da joj je bolje da skine odnosno ukoliki sve te silikone. I stvarno je to ruadila. Nakon što se dobro iskeširala z asilikone sada je morala da plati da se to sve uklonio.

Danas je ona jedna lijepa žena, crvene kose, bez silikona. Potpuno je neprepoznatljiva, ni ljudi na ulici je ne bi poznali. Pogledajte fotografije  i procijenite sami. Definiirno je ljepša bez silikona, jer s anima izgleda kao neko čudovište.

Ne znamo šta ju je naglanlo da uradi ovu drastičnu promjenu, jer je bila srposka kraljica silikona.

Šta vi mislite o silikonima? Daans sve veći broj slavnih lilnostiželi nešto da poveća ili ugradi, sv su od plastike a rijetki su oni koji neamju ni trunke plastike na sebi.

Jer čim se obogate ili zarade prve honorare, prvo u šta ulože jesu silikoni. Mada nekim azaista naglase ljepotu, dok nekome zaista ne stoje silioni i smao ih pokvare dodatno. Neki se potpuno izobliče od toga

Da li je zaista  nekima opravdano da koriste silion eili je ipak bolje bez toga?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here