Bila je NAJLJEPŠA u Srbiji, MISTERIOZNO su joj ubili muža, danas pliva u novcu i izgleda baš vrelo (FOTO)

0
327

Sanja Papić je srpska manekenka koja je 2002. godine proglašana za mis SRJ, a sljedeće godine je uspjela biti treća u izboru za mis Evrope i četvrta na izboru za mis svijeta.
Nakon svih ovih uspjeha, nastavila je nizati uspjehe u modelingu, također se bavila voditeljstvom i bila je zaštitno lice mnogih brendova.

Od 2016. godine je postala ekskluzivni direktor prodaje Turističke asocijacije ostrva Maldivi. Sanja je također danas vlasnica i svog brenda kupaćih kostima. Što se tiče njenog privatnog života, ona se 2017. godine udala u Parizu za pokojnog advokata Mišu Ognjatovića, a iste godine su dobili i kćerku Laru.

Sanjin suprug je likvidiran ispred svog stana na Novom Beogradu. Njegovo ubistvo je i dalje neriješeno, a Sanja se nedavno oglasila povodom toga. “Nadam se da će neko nakon tri godine doći do nekog pomaka u istrazi ubistva mog supruga. Njega, nažalost ništa ne može vratiti, zaista je počinjen ogroman grijeh”- rekla je Sanja. Nakon ovog tragičnog događaja, Sanja se posvetila ćerki i svojim poslovima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here