Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović iza sebe ima zaista uspješnu karijeru, a imala je sreću od završetka fakulteta. Međutim, situacija se poboljšala čim je članstvo u HDZ-u, tačnije Hrvatska demokratska zajednica, postalo progresivno, a kako je napredovalo, svima je to već dobro poznato.

Kolinda se danas smatra jednom od najatraktivnijih ženskih političara, a njen modni stil i ukus jednaki su mnogim drugim svetskim zvaničnicima, pa je ponekad ponekad upoređuju sa Prvom damom Sjedinjenih Država s Melanijom Trump.

Iako je njen modni stil teško pobediti, Kolinda je veoma izazovna. Nove fotografije Kolinde često kruže društvenim mrežama, ali malo je onih koje su nastale u mladosti dok je bila djevojčica.

U današnjem članku vam, međutim, donosimo jedan, a na slici ćete uskoro imati priliku da vidite da je hrvatskom predsjedniku bilo svega 20 godina. Sami prosudite da li li je ona tad izgledala ljepše ili po vašem mišljenju danas izgleda ženstvenije?

A evo još jedna fotka

Kolinda Grabar Kitarović je sigurno jedna supermoćna žena koja oduševljava sve gdje god da se pojavi. Ona ima kćerku u braku sa Jakovom, a sigurno da je Kolinda oduševljenja i preponosna na svoju kćerku koju hvali gdje god stigne svakom prvom prilikom.

Ostanite i dalje tu s nama, dragi naši

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here